Timmer- en Aannemersbedrijf K. Vollebregt is bekend in de wereld van arkenbouw.

Wij kunnen tegen zeer concurrerende prijzen een woonark voor u realiseren. Dit is mede omdat de consument in deze kleine wereld betaald voor de “naam” van de desbetreffende bouwer. Wij bouwen al dan niet op locatie.

Wij bouwen op een nieuwe of bestaande bak een of twee woonlagen en natuurlijk kunt u ook voor het trendy split-level kiezen. Wij kunnen voor u de woonark wind- en waterdicht opleveren of compleet afgebouwd met luxe keuken en badkamer.

Ook kunnen wij een Turn–Key project voor u realiseren. Dit houdt in dat wij alle werkzaamheden verzorgen dus van vergunning traject bij de gemeente tot en met het inrichten van uw ark. Het enige wat u nog rest te doen is de sleutel van uw droomark om te draaien. We kunnen een opsomming van alle mogelijkheden maken maar dat lijkt ons weinig zinvol.

We nodigen u dan ook uit voor het maken van een vrijblijvende afspraak waarin we in alle rust al uw wensen en de verschillende mogelijkheden zullen bespreken. Wij adviseren u en zodoende komen wij tot een scherpe en passende offerte op maat.