Als het op tuinhuizen aankomt bent u bij Timmer- en Aannemersbedrijf K. Vollebregt op het juiste adres.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij realiseren uw ontwerp.

Zo is het mogelijk om tuinhuizen in afwijkende maten te realiseren. Zo kunnen moeilijke hoeken in uw tuin toch nog optimaal benut worden. Het tuinhuis kan op een betegelde ondergrond geplaatst worden maar vaak laat de grondsamenstelling dit niet toe en wordt er uitgeweken naar een betonnen vloer met of zonder heipalen.

De opbouw wordt gerealiseerd van een houten skelet. Naast de reguliere ramen, deuren en kozijnen bieden wij draai-kiepramen, Velux dakramen, getoogde ramen en deuren en glas voorzien van raamverdeling.
Voor wat betreft het dak zijn er eveneens meerdere mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een plat dak, een lessenaarsdak, een zadeldak (met of zonder wolfseind), een piramidedak of dak met hoek- of kilkepers. Als dakbedekking kunt u kiezen voor dakleer, singels, dakpannen, dakpanplaten, golfplaten en zelfs riet behoort tot de mogelijkheden.

Ook wat betreft de gevelbekleding zijn er meerdere opties. Denk hierbij aan potdekselwerk, rabatdelen van hout of kunststof, metselwerk gecombineerd met rabat of de gevels geheel in metselwerk uitgevoerd. Tevens kunt u er voor kiezen om uw tuinhuis te isoleren, te voorzien van (warm) water, gas en elektra. Zo kunnen wij geheel naar uw wens een badkamer, toilet, en/of keuken realiseren. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Aarzel niet om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij helpen u graag bij de realisatie. Zo bouwen we samen een tuinhuis volgens uw idee passend in uw omgeving en niet geheel onbelangrijk: passend in uw budget.