NwD - wordt verhuisd ! - NwD

De gebroeders Vollebregt vormen een veelzijdig aannemingsbedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Timmer- en Aanemersbedrijf K. Vollebregt is het vertrouwde adres voor al uw nieuw- en verbouw en met name gespecialiseerd in houtskeletbouw.

Bij houtskeletbouw moet u denken aan chaletbouw, arkenbouw, tuinschuren, tuinhuizen, dierenverblijven, garages enz. Dit alles geheel op maat en volledig naar uw wensen gemaakt.
Uiteraard gebruiken wij voor onze projecten uitsluitend hoogwaardige materialen waardoor een solide basis ontstaat voor een lange levensduur van het project. 

Timmer- en Aannemersbedrijf K. Vollebregt is een bouwer van de meest uiteenlopende projecten. Hiervoor geven wij u een eerlijk en gedegen advies waarmee wij een zo compleet mogelijk beeld kunnen geven en u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wij bieden duidelijke afspraken, een uitstekend prijs/kwaliteitverhouding en een overzichtelijke aanpak.
“Kwaliteit en vakmanschap” is niet voor niets de slogan van Timmer- en Aannemersbedrijf K. Vollebregt. Vooruitkijken en je blijven ontwikkelen op het gebied van bouwen, dat is waar Timmer- en Aannemersbedrijf K. Vollebregt voor staat. Verbetering van productiemethodes, het gebruik van internet, het kritisch beoordelen van nieuwe materialen en toepassingen zijn zomaar enkele voorbeelden.

Bouwen is een vak apart. Een vak dat Timmer- en Aannemersbedrijf K. Vollebregt zich na jarenlange ervaring volledig eigen heeft gemaakt.